BlueSpot voor effectieve en geruisloze veiligheid

 
 

Maximale veiligheid in uw magazijn met de Linde BlueSpot

 
  Vergroot de zichtbaarheid van intern transport, gebruik de BlueSpot.
 
 
  • Grote zichtbaarheid van de heftruck in de werkomgeving
  • Voetgangers worden tijdig gewaarschuwd
  • Duurzame LED-verlichting
  • Heldere lichtbundel (gepatenteerd) ook bij daglicht
  • Veilig zonder geluid
  • Varianten beschikbaar
Offerte Aanvragen  


Voetgangers zijn een kwetsbare groep in magazijnen of productieruimtes. Daar waar de mogelijkheid bestaat dat voetgangers en heftrucks elkaar kunnen ontmoeten, is het verstandig om veiligheidsmaatregelingen te treffen. Door de zichtbaarheid van uw intern transport in de werkomgeving te vergroten, vermindert u dit risico op ongevallen. Dat voorkomt onveilige situaties en ongelukken.

Linde is de uitvinder van de de BlueSpot en deze is bij uitstek geschikt om de zichtbaarheid van een truck te vergroten. De BlueSpot is een gepatenteerd visueel waarschuwingssignaal. De voetganger wordt tijdig gewaarschuwd door een heldere blauwe lichtbundel op de vloer zodra een truck nadert.
Maatwerk
De BlueSpot wordt volledig afgestemd op uw bedrijfsspecifieke situatie. De LED-lamp heeft twee mogelijkheden: een continu licht óf een knipperend licht. Beide instellingen zijn uiterst effectief om de zichtbaarheid van de truck in uw magazijn te vergroten.

Veiligheid dankzij de Linde BlueSpotNaast de blauwe lamp zijn ook de BlueSpot Red en de BlueSpot Directional beschikbaar, respectievelijk een rode lichtbundel op de voorkant en een blauwe richtingspijl.

Zo kunt u de meest geschikte oplossing selecteren om de veiligheid in uw bedrijf te waarborgen. 


Geruisloos
Bijkomend voordeel is dat de BlueSpot geruisloos is. Heftruckchauffeurs ervaren de schrille tonen van de akoestische waarschuwingssignalen als zeer storend. Soms wordt zelfs de signaaltoon uitgeschakeld, waardoor de veiligheid in het geding komt. Met de BlueSpot is dit dus verleden tijd.

 
 

Voorkom onveilige situaties in uw magazijn

 
  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Vergroot de veiligheid in uw magazijn.

Offerte BlueSpot aanvragen