Inschrijving voor de Linde HeftruckCup 2017 is geopend

12-4-2017 0:00:00/ Nieuwsberichten | Evenementen

Logo-Linde-HeftruckCup-2017Ook dit jaar organiseert MotracLinde de Nederlandse voorronde van de Linde Heftruckcup. Het evenement vindt op zaterdag 1 juli plaats bij de vestiging van MotracLinde in Zwijndrecht.

Update 8 juni: wegens de vele aanmeldingen is de inschrijving inmiddels gesloten.
 
Tijdens deze Nederlandse voorronde strijden heftruckchauffeurs uit het hele land met elkaar voor de titel van ”beste Linde heftruckchauffeur van Nederland”.

Hierbij worden zij getest op hun rijvaardigheid, snelheid, veiligheid en behendigheid en wordt afwisselend gereden op een heftruck en een reachtruck.

Linde-HeftruckCup-2017

Internationale Linde HeftruckCup
De beste 3 heftruckchauffeurs van de Nederlandse voorronde winnen niet alleen een mooie geldprijs, maar ook een geheel verzorgde reis en deelname aan de Internationale Linde HeftruckCup (de Staplercup) in Duitsland.

De StaplerCup is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Linde en al  meer dan 10 jaar een begrip. Inmiddels is dit kampioenschap, dat ooit begon als Duits kampioenschap heftruckrijden, uitgegroeid tot een internationaal evenement.

Onder het oog van 20.000 toeschouwers en 5 televisiezenders nemen heftruckchauffeurs uit verschillende landen het tegen elkaar op.

Schrijf je hier in voor de Heftruckcup 2017.
Update: de inschrijving is inmiddels gesloten.

 Om deel te nemen moet je in het bezit zijn van een geldig heftruckcertificaat.

Linde-HeftruckCup 2017

Terug naar Nieuws