Linde

50 jaar geleden kwam Linde als enige met de revolutionaire uitvinding van het hydrostatische aandrijfsysteem. Een innovatie die tot dusver onovertroffen en toonaangevend is binnen de logistieke wereld.

Linde heftruckTot vandaag de dag is innovatie de drijvende kracht binnen ons bedrijf. Iets dat blijkt uit onze hoogstaande ergonomische oplossingen en kwalitatief ongeëvenaarde producttoepassingen.

Uw winst omhoog door kostenbesparende productoplossingen
Linde werkt non stop aan technologische innovatie om onze klanten verder te helpen. De eindgebruiker staat daarbij altijd centraal.

Technologische mijlpalen zoals de eerste hydrostatische aandrijving en het elektronische mast-bedieningssysteem Linde Load Control, maken direct duidelijk dat Linde Material Handling op indrukwekkende wijze haar leidende rol in de logistieke wereld blijft bevestigen.

Alle designs zijn ergonomische ontworpen, met kennis van het menselijk lichaam en haar wensen bij intensief gebruik. En dat zorgt voor hogere prestaties, minder fouten en ongevallen, en dus minder stilstand van uw machines. En dat levert geld op.

Robuuste producten die milieu vriendelijk werken
De ergonomisch ontworpen machines en de robuuste uitstraling zorgen voor een perfect voorkomen. Niet voor niets is in het ontwikkelingsproces nauw samengewerkt met het designbureau van Porsche. Een combinatie die niet alleen mooi is, maar tevens energiebesparend is.

Daarbij werkt Linde actief aan innoverende machines die een minimale impact hebben op het milieu. Iets dat in toenemende mate belangrijker wordt voor bedrijven in het logistieke segment. Een mooi voorbeeld hiervan is onze eerste verbrandingsmotor die draait op waterstof. Kortom efficiënte oplossingen die zowel zuinig zijn, als goed voor het milieu.

Linde oude heftruckVoordelen:

  • 1.4t minder emissies in vergelijking met concurrentie
  • Tot 20% minder energie gebruik
  • Lager geluidsniveau
  • Tot 50% minder olieverbruik in vergelijking met de concurrentie

‘Wij beschouwen onovertroffen technologische competentie als de sleutel naar onze toekomst’
Onze innovatie en technologische vooruitgang, is uw winst. Wij streven in onze oplossing naar maximaal rendement en daar plukt u dagelijks de vruchten van.

Omdat onze machines vaak en intensief door u worden gebuikt, is er veel aandacht besteed aan het bedieningsgemak. Robuuste productoplossingen voor betere processen en meer zuinigheid. Zo is elke functionaliteit in het voordeel van de bestuurder.

MotracLinde denkt aan de toekomst, uw toekomst.