Bandenservice

BandenserviceVeiligheid begint bij goede banden
Met de MotracLinde Easy Bandenservice voorkomt u stilstand door versleten banden. Wij vervangen uw banden tijdig voor de juiste banden, en hebben voor elk type truck de juiste band in voorraad.

Goede banden zijn van groot belang voor de efficiëntie en veiligheid van uw Linde heftruck. Te lang doorrijden met versleten banden kan grote risico’s met zich meebrengen. Waarborg de veiligheid door tijdig banden te vervangen.

Zonder de harde slijtlaag op de band wordt uw truck instabiel met gevaar voor kantelen en het veroorzaken van schades.

Voordelen:

  • Alle type trucks
  • Snelle bandenservice
  • Minimale productstilstand door vervanging op locatie
  • Met één telefoontje is alles geregeld
  • Uitgebreid assortiment aan kwaliteitsbanden
  • Scherpe all-in-tarieven


Versleten banden, hoge risico’s

Bij een versleten band is de harde slijtlaag verdwenen en rijdt u op het zachte comfortrubber. U herkent een versleten band aan de slijtagering op de zijkant van de band. Deze ring geeft de grens aan tussen de slijtlaag en de comfortrubber laag.

Bij dergelijke slijtage moet de band vervangen worden. Mocht u twijfelen of de banden van uw heftruck of magazijnvoertuig versleten zijn, vraag het dan aan onze servicemonteurs.

De MotracLinde banden service is gemakkelijk en snel in te schakelen. Eén telefoontje of e-mail is voldoende om uw zaken met ons af te stemmen. Daarbij verwisselen wij uw banden op locatie, zodat uw stilstand tot het minimale wordt beperkt.

Service daar draait het om
Zo snel mogelijk weer aan de slag, daar draait het om. Daar ligt uw winst en dat begrijpen wij bij MotracLinde. Snelle en betrouwbare service is daarom 1 van onze pijlers.

Interesse?
Direct online service aanvragen of bekijk onze serviceoplossingen.