Daly Plastics kiest al 45 jaar voor kwaliteit Linde heftrucks

“Sinds onze eerste ervaringen met de door mijn vader aangeschafte occasion Linde heftruck, zijn wij niet meer van leverancier veranderd. Omdat wij zelf de kwaliteit van onze producten continu blijven verbeteren, kiezen wij waar mogelijk voor topkwaliteit partners”
Daly Plastic Linde Heftrucks - praktijkcase;
Daly Plastics BV in Zutphen is de afgelopen Jaren gegroeid tot één van de grotere verwerkers van plastic afval in Europa. Voor het laden, lossen en interne transport van alle pallets met afval plastics en gerecyclede grondstoffen gebruikt het bedrijf een tiental Linde heftrucks.

Logistieke uitdaging

Omdat Daly Plastics en Caroda Polymer Recovery altijd willen kunnen leveren aan klanten, beschikken ze over een magazijn met meer dan 2800 palletplaatsen en 500 ton silocapaciteit aan te leveren producten. “Just-in-time leveren en een zo hoog mogelijke leverbetrouwbaarheid zijn in onze markt belangrijke criteria. Verder moet al het logistieke materieel hier onder zware industriële omstandigheden 24/7 en 365 dagen per jaar te gebruiken zijn,” zegt directeur en eigenaar Peter Daalder. Daly Plastics heeft decennialang met diesel heftrucks gewerkt, maar is vanwege strengere regelgeving gedeeltelijk overgestapt naar LPG.
 


daly-logo-5
Daly Plastic - Linde heftrucks
Daly Plastic - Linde heftrucks

Oplossing

“Sinds onze eerste ervaringen met de door mijn vader aangeschafte occasion Linde heftruck, zijn wij niet meer van leverancier veranderd. Natuurlijk zijn er wel eens nieuwe modellen van een ander merk binnen het bedrijf getest, maar geen enkele daarvan evenaarde de kwaliteit en betrouwbaarheid van Linde. Tenslotte zijn voor mij ook nog de beschikbare veiligheidsvoorzieningen, managementsoftware en snelle serviceverlening door MotracLinde van invloed geweest op onze recente investering.” – aldus Daalder.

Resultaat

Daly Plastics heeft onlangs onlangs zes nieuwe H35T heftrucks met voorzetapparatuur aangeschaft en één R14 reachtruck, voor het laden en lossen van de magazijnstellingen. Sinds de eerste keuze voor Linde begin 1975 is het bedrijf al 45 jaar klant van MotracLinde. Hoewel onze overstap naar LPG in plaats van diesel wel even wennen was, zijn wij daar zeer tevreden over. De heftrucks blijven net zo betrouwbaar, terwijl de gasflessen sneller te verwisselen zijn dan diesel tanken.
Daly Plastic - Linde heftrucks
Daly Plastic - Linde heftrucks
Praktijkcase Krommenhoek Metals

Optimalisatie van Intern Transport

Meer comfort en duurzame heftrucks bij Krommenhoek Metals

“De testervaringen van onze chauffeurs met het rijcomfort en de ergonomische bediening van de H45 EVO waren doorslaggevend.”

Frisia Zout investeert in duurzame Linde heftrucks

Optimalisatie van Intern Transport

Frisia Zout investeert in duurzame Linde heftrucks

“Na onze testperiode waren de betrokken chauffeurs zo enthousiast over het rijcomfort van de elektrische Linde heftruck, dat ze mij letterlijk vroegen of het mogelijk was om die aan te schaffen.”

Praktijkcase Matrix Fitness

Optimalisatie van Intern Transport

Johnson Health Tech kiest voor advies, kwaliteit en ontzorgen

“Ik heb ervaren dat Linde voorop blijft lopen met technische innovaties, die zowel het rijcomfort als het veilig werken verbeteren.”