Linde Material Handling annuleert de deelname aan LogiMAT

Maart 2020
Linde op LogiMAT 2020;
Gezondheid en veiligheid hebben prioriteit: Linde Material Handling neemt dit jaar niet deel aan de LogiMAT-beurs. De reden hiervoor is het zich steeds sneller verspreidende coronavirus. In plaats daarvan zullen nieuwe producten, innovaties en oplossingen worden gepresenteerd tijdens de "World of Material Handling" in juni.

“Linde Material Handling staat al tientallen jaren voor de grootst mogelijke veiligheid. De gezondheid en het welzijn van klanten en medewerkers hebben altijd de hoogste prioriteit voor ons ”, zegt Andreas Krinninger, Managing Director van Linde Material Handling.

Bij een groot evenement zoals LogiMAT kan niet worden uitgesloten dat bezoekers van de beurs of standbemanning infecties met het coronavirus kunnen ontwikkelen. Andreas Krinninger: "Daarom hebben we besloten onze deelname aan de beurs te annuleren."

In plaats daarvan zal de oplossingenportfolio die oorspronkelijk was gepland voor LogiMAT worden gepresenteerd aan klanten op de "World of Material Handling" in juni in Mannheim. Het industrie-evenement op de Maimarkt-site wordt mede georganiseerd door Linde Material Handling; De exposanten omvatten meer dan 20 bedrijven uit de intralogistieke industrie.
Linde op LogiMAT 2020

Beurzen & evenementen

Linde met grotere stand en veel innovaties aanwezig op de LogiMAT 2020

Januari 2020

MotracLinde en Reesink Logistic Solutions: Alle oplossingen onder één dak

Beurzen & evenementen

MotracLinde en Reesink Logistic Solutions: Alle oplossingen onder één dak

Oktober 2019

StaplerCup-2019

Beurzen & evenementen

Nederlander Tonny Koster pakt derde plaats op WK heftruckrijden (StaplerCup)

September 2019