MotracLinde / Reesink Logistic Solutions nieuwe sub-hoofdsponsor VV Katwijk

Oktober 2017
MotracLinde / RLS nieuwe sub-hoofdsponsor;
Afgelopen zaterdag is MotracLinde / Reesink Logistic Solutions gepresenteerd door VV Katwijk als de nieuwe sub-hoofdsponsor. De logo’s van de nauw samenwerkende bedrijven MotracLinde en Reesink Logistic Solutions prijken vanaf nu op de achterkant van het wedstrijdshirt van VV Katwijk.

De afgelopen seizoenen was het logo van hoofdsponsor Ouwehand zowel aan de voor- als achterzijde van het wedstrijdshirt van Katwijk te zien. Het logo van hoofdsponsor Ouwehand blijft vertrouwd op de voorzijde van het shirt zichtbaar. Op de achterzijde zijn nu dus de logo’s van MotracLinde en Reesink Logistic Solutions zichtbaar.

3-jarige samenwerking

MotracLinde / RLS nieuwe sub-hoofdsponsorVoor de derby tegen Rijnsburgse Boys werd het 3-jarige sponsorcontract door de directieleden van MotracLinde / Reesink Logistic Solutions en het bestuur van Stichting Topvoetbal Katwijk feestelijk ondertekend.

Na de officiële ondertekening werd er getoast op een vruchtbare en succesvolle samenwerking tussen de beiden partijen. Vervolgens werd de samenwerking aan het grote publiek kenbaar gemaakt, door middel van het uitreiken van een ingelijst shirt op het veld aan de directie van MotracLinde / Reesink Logistic Solutions.

Op de foto van links naar rechts:
Joop Uijlen (Reesink Logistic Solutions), de heer M. Vergouwen (Stichting BC topvoetbal Katwijk), Rob Schram (MotracLinde) en de heer D. Parlevliet (Stichting BC topvoetbal Katwijk).

 

MotracLinde

MotracLinde is opgericht in 1954 en exclusief importeur van de full liner Linde Heftrucks en magazijnvoertuigen. Ruim 300 medewerkers staan dagelijks klaar door heel Nederland. De hef- en magazijntrucks van het innovatieve topmerk Linde voldoen aan de hoogste eisen. Door de samenwerking met zusterbedrijf Reesink Logistic Solutions (opgericht in 2017) biedt MotracLinde nu ook expertise en engineering voor de volledige inrichting van geautomatiseerde warehouses.

Reesink Logistic Solutions

Reesink Logistic Solutions is met het onlangs toegevoegde Lalesse een toonaangevende aanbieder in magazijnkranen en volledige magazijnsystemen, plus de bijbehorende besturingssoftware. Door de krachtenbundeling breidt de dienstverlening van MotracLinde zich uit naar het leveren van een totaalpakket aan systeemoplossingen in geautomatiseerde warehouses.

Omdat Reesink Logistic Solutions zowel de lay-out engineering als de productengineering in eigen beheer heeft, zijn MotracLinde-klanten voor hun automatisering niet langer afhankelijk van verschillende toeleveranciers en krijgt iedere klant zijn eigen, unieke concept naar eigen wens. Het hele traject, van het eerste idee tot de oplevering en de aftersales is in één hand. Bovendien is zowel MotracLinde als Reesink Logistic Solutions een Nederlands bedrijf met een puur Nederlands product, wat de communicatie makkelijk maakt. En met vestigingen in Apeldoorn, Almere en Zwijndrecht is MotracLinde altijd in de buurt.

Logo MotracLinde / RLS