Wij pakken deze zomer uit met zeer voordelige SummerDeals

Mei 2019
Profiteer van de Summerdeals actie;
Van 15 mei t/m 31 oktober 2019 krijgen klanten tijdens de SummerDeals veel voordeel op geselecteerde trucks; de Linde E16 elektrische truck of de T16 elektrische pallettruck. De SummerDeals actie is geliefd bij de AGF sector, specifiek de fruittelers.

Probeer een elektrische Linde E16 heftruck: nu gratis maand huur

Probeer de elektrische E16 Linde E-truck en overtuig uzelf van de Linde kwaliteit, kracht en robuustheid van deze alleskunner. Met onze gegarandeerde 24/7 support & service, bent u verzekerd van hulp bij eventuele storingen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de drukke oogsttijd.

Uniek aan de Linde heftrucks is ook de bovenliggende neigcilinder. Ook een echt voordeel is de precisie en stabiliteit van de trucks.  De ‘Linde load control’ maakt zeer nauwkeurige bediening en rijgedrag mogelijk, zonder schokbewegingen. Bij fruitbakken op hoogte wegzetten is precisie op hoogte erg belangrijk, anders is er kans op schade en ongelukken.

De Linde heftrucks beschikken verder over een weegindicator, panaromadak en kunnen worden uitgevoerd met lithiumbatterijen. Het voordeel voor het fruitseizoen is dat er met behulp van snelladers in de pauzes kan worden opgeladen en de heftrucks 24/7 rijden. Wisselbatterijen zijn niet nodig. 

Linde trucks zijn betrouwbare trucks die zeer weinig storingen hebben en een zeer lange levensduur. En juist die betrouwbaarheid, vooral tijdens de pluk, is van groot belang voor de fruitteler.

Linde E16 elektrische heftruck

Bovenliggende neigcilinders

Of zoekt u een betrouwbare elektrische pallettruck?

Linde T16 meeloop pallettruckAlleen tijdens de SummerDeals actie: een occasion elektrische pallettruck Linde T16 mét nieuwe batterij voor slechts € 2.495,-

Tijdens het revisieproces worden er alleen originele Linde-onderdelen gebruikt. De occasions voldoen aan de fabriekseisen van Linde. U bent dus altijd verzekerd van een betrouwbare, veilige en technisch perfecte Linde truck.


Mooi meegenomen!

Tijdens de actieperiode een storing? Of spoedonderhoud nodig zodat de werkzaamheden 24/7 door kunnen? Wij laten het storingsdienst starttarief tijdens de actieperiode vervallen.

Meer informatie over de SummerDeals actie >