Occasions:
gebruikte heftrucks en magazijntrucks

MotracLinde biedt een ruime keuze aan tweedehands Linde heftrucks en magazijnvoertuigen tegen de scherpste prijzen. Al onze gebruikte heftrucks en magazijntrucks voldoen aan de fabriekseisen van Linde.

Tweedehands Linde heftrucks en magazijntrucks;

Bekijk alle Linde occasions

Bekijk ons uitgebreid assortiment gebruikte heftrucks, pallettrucks, reachtrucks en andere tweedehands magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Onze Linde occasions:

Bekijk alle Linde occasions

Bekijk ons uitgebreid assortiment gebruikte heftrucks, pallettrucks, reachtrucks en andere tweedehands magazijntrucks en voorzetapparatuur.

Uw specialist in gebruikte heftrucks en magazijntrucks

Onze vestiging in Apeldoorn richt zich specifiek op de verkoop van gebruikte Linde heftrucks, pallettrucks, reachtrucks en andere magazijntrucks. Al onze occasions voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk.

Used Equipment Center - ApeldoornKom gerust langs in deze vestiging om te zien of er een interessante occasion voor u beschikbaar is. Ook nemen wij u mee door het hele proces van binnenkomst van de tweedehands (hef)truck tot het refurbishen naar een Linde Approved truck.

MotracLinde Used Equipment Center

Tweelingenlaan 161
7324 AR Apeldoorn

Linde Approved Programma

Voor bedrijven die hoogwaardig intern transport materieel nodig hebben, maar nog niet in nieuwe machines willen investeren, biedt het Linde Approved programma voor intern transportmaterieel een uitstekend, rendabel alternatief. U bent dus altijd verzekerd van betrouwbare, veilige en technisch perfecte Linde occasions.
Wat is het Linde Approved Programma?  |  De 3 Linde Approved Pakketten.  |  Het revisieproces: In 8 stappen van gebruikt naar nieuw.